TellWell Iedereen is een verteller Medewerkers worden ambassadeurs, klanten worden fans
U bent nu hier: Home - Loopbaanbegeleiding - Outplacement

Op zoek naar een nieuwe job

 

 

Elk ontslag is hard. Belangrijk is om het zelfvertrouwen te herwinnen en terug perspectief te krijgen op de toekomst. Outplacement geeft je de persoonlijke aandacht die je verdient. Door individuele- of groepsbegeleiding krijg je snel weer een duidelijk zicht op je carrièremogelijkheden. 

 

Je maakt een zelfanalyse en je denkt na over wat je kan, wie je bent en wat je wilt. TellWell gaat actief aan de slag met je succesverhalen en puurt aan de hand van de TellWell coachingkaarten hieruit jouw competenties, talenten, persoonlijkheid en waarden. Je maakt een goede cv en een authentieke motivatiebrief. Ook leer je hoe een gesprek voor te bereiden en te voeren. Tenslotte verdiep je jezelf ook in netwerking, LinkedIn, assessment proeven, de arbeidsmarkt, contractnegotiatie en veel meer. 

De doelstelling is om de juiste job te vinden. Een job die je met passie kan doen en die je energie geeft. TellWell begeleidt je hierin. Voor outplacement werkt TellWell exclusief samen met Galilei, een dochteronderneming van de Randstad Group.

 

Bekijk hier hoe ik Els begeleidde op weg naar een nieuwe uitdaging.